05 feb

Säkerhetshologram Filippinerna

Säkerhetshologram Filippinerna

Säkerhetshologram på Filipperna har lanserats på sedlarna.

Till skillnad från alla foliehologram som säljs via nätet – som vem som helst kan köpa, är Filippinernas sedlar producerade hos ett värdetryckeri för Citi Bank. Många nationer går ifrån pappersedlar till plastsedlar för längre livstid, som Australien, Canada, Mexico och England följer efter 2015. Men, säkerhetshologrammet blir kvar.

En svensk affärskontakt som kom till Filippinerna för 16 år sedan, har inte bara lyckats med ett stort bankprojekt utan har också hittat ett paradis, Palawan Busuanga. Han har sökt runt i sydostasien, Indonesien, Malaysia samt Thaliand och säger att Calamian Islands Archipelago har alla fördelar. 100 tals beachöar, korallrev, grottor, varmvattenkällor, vattenfall och trevliga människor! Största turistattraktionen, Boracay med 1 miljon besökare/år, köper mark och bygger resorts, det sprudlar av entusiasm och är Calamian Islands är riktigt HOT i branschen.

För 198.000 tusen svenska kronor får man 1000 km2 mark på Lighthouse Hill eller Detopiak och 1 Echo Bungalow. Nyckelklart med dusch, toa och möjlighet till litet kök, kan fungera som gäststuga om man väljer att bygga ett större hus. De låga priserna lär inte vara länge – men det gör paradisöarna! Broschyr beräknas komma under våren 2013 – kontakta www.sesamiq.com

 

 

 

Dela
TwitterFacebook

related posts