16 okt

Volvo Hologram & 3D

Volvo Hologram & 3D

Volvo Hologram & 3D är inte bara en hologram-pionjär som låtit ta fram många hologram tavlor

Dom har även använt 3D rasterbild, 3D tryck på plast.

Vi samarbetar med ett av Europas få företag inom 3D tryck med egna grafiska designers och professionella fotografer. Dom har tagit fram 100-tals egna motiv på vykort, minikort, bokmärken, linjaler med flera produkter! Många företag väljer eget motiv, här Volvo Trucks minikort med linstryck med viss 3D effekt.

Primary Women

Vernissage Volvo

Vernissage med drink & snittar i Volvo Showroom Kungsträdgården Stockholm, där vi hade vi en hologramutställning på två plan.

Birgitta Andersson med Mona Forsberg Foton privata

Volvo Konstförening, Göteborg ordnade en stor hologramutställning redan på 80-talet. Det ledde till många intressanta projekt. Bland annat blev ett test av pirat-reservdelar och Volvos originaldelar ett meterstort hologram. Testet visade en stor skillnad i slitage, på äkta/oäkta reservdelar. En tidskrävande process, där några hologramtavlor ersatte testmodulen för demonstration på mässor runt om i världen. Pirattillverkade förpackningar gjorde det omöjligt att se skillnaden, innan testet!

Volvos Vandringspris, 30×40 cm glashologram, producerades under många år av holograf/ingenjör Per Skande och delades ut till bäst-säljande-företag-av-reservdelar. Testhologram finns för samlare med 40×50 cm metallram, 5.000:- Foto Mona Forsberg

Volvo Turbinhjul 10×12 cm hologram på plastfilm med 21×31 cm metallram. Vi fick ta fram 200 hologramtavlor som gavs bort till återförsäljare av Volvo Original Reservdelar. En reklambild med mervärde. Holograf professor Martin Richardson. Testhologram finns för samlare 1.000:-  Foto Mona Forsberg

Dela
TwitterFacebook

related posts