18 feb

Hologram Hot in a 3D World

Hologram hett stoff  (värmepressas) på produkter

HOLOGRAM Hot in a 3D World – Watch out for fakes

Hologram inte bara hett stoff som värmepräglas på produkter utan är även Hot in a 3D World. Produktordet hologram och tekniken holografi, missbrukas dagligen i marknadskriget. Den falska reklamen är visserligen positiv när det gäller spridningen av den Nobelprisbelönade Lasertekniken som bygger på tre olika Nobelpriser.

Desinformationen sprids av Mediaföretag via sina prenumeranter som publicerar färdiga artiklar. DN, SVD, Aftonbladet, Expressen och många fler tidningar publicerar därmed falsk information! Mediaföretagen blandar äpplen & päron på grund av bristande källkritik om diverse projiceringstekniker som är 2Dimensionella och inte har ett dyft med lasertekniken, holografi att göra.

Holografi skapar 3Ddimensionella bilder med ljusets dimensioner utan kamera! På Nobel Prize hemsida kan man läsa om TRE olika Nobelpriser (Lippmann, Laser, Holografi). Mediabranschen missbrukar innovationer och påstår att dataanimerad film som projiceras med projektor är h o l o g r a m och h o l o g r a f i s k projektor? Skyller sedan på dom skriver så för att det är allmänhetens uppfattning!

Vem har lurat i allmänheten att vanlig 2Dimensionell film som projiceras är hologram! Om Mediabranschen levt upp till vad dom skriver på sin hemsida, skulle ingen läsare få fel information! Källkritik & rätta fel

     3D World 10×12 cm, träram 24×30 cm SOLD     
      Holograf Detlev Abendroth Foto Mona Forsberg

3D World hologramtavla med 3 bilder i ett hologram.

Mona Forsberg med en poster från hologram-pionjär Carl Fredrik Reuterswärds många utställningar. Till höger en annan hologram-pionjär Margaret Benyon. Läs artikel av Mai Ottosson Hologram-vardagsprodukter eller science fiction?

Företag, även svenska, har försökt få HOLOGRAM och HOLOGRAFI som varumärke. Respektive lands Patent och Registreringsverk har avslagit, förstås. Det vore som att få varumärke för BIL eller MAT

Företagen sysslar inte med hologram/holografi utan med projicerad film, Peppers Ghost. Dom marknadsför LED skärmar, kuber med mera optiska effekter och påhittade produkter som “holografiska displayer”!

Oavsett typ av projicering är det en 2Dimensionell bild och effekt utan alla dimensioner!

 

Dela
TwitterFacebook

related posts