08 aug

Celebration Hologram & champagne

Celebration Hologram & Champagne

“Celebration” Hologram & Champagne av konstnär Edwina Orr påminde om hur det blev de blev den 5 augusti. Och visst är det här sant som kom med en grattishälsning!

ÅlderAv en okänd författare så bra sagt

Celebration2Hologram Celebration av konstnär och holograf Edwina Orr visar Lanson champagnebubblor frusna i tid och rum med en pulslaser, där duken hänger utanför glasfilmen och man kan kika ner i glasen.

Champagne

Celebration samlarexemplar från 1987. Sett att den erbjuds på nätet för Euro 1.750. Och vårt pris på senaste hologramutställningen, Ekerö Kulturhus, var 10.000 Sek! Glashologram 30×40 cm i ram 40×50 cm inklusive LED spotlight  samlar fynd alltså med kanonpris!

MIVA Art Gallery

Och celebration blev det med champis och vänner, fast först efter en invigning på Miva Fine Art Gallery, Moments in Time medkonstnär Nigel Masons oljetavlor av minnen och nostalgi, inspirerad av bland andra konstnärer som Rembrandt och Degas. Foto Mona Forsberg

Duet MIVA Fine Art Gallery

Duet olja av konstnär Nigel Mason

Young Photographer artist Nigel Mason MIVA fine Art Gallery

Young Photographer olja av konstnär Nigel Mason

 Vacker, doftande bukett1

Härligt doftande blommor fyllde vaserna Foto Mona Forsberg

Peace ros1

och vackra rosen Piece kom digitalt – växer fram i olika färgtoner – så läcker. Foto Mona Forsberg

Jättedahlia L-ö

En god middag avnjöts i den prunkande trädgården med dom största dahlior jag sett, gul, vit,,, Foto Mona ForsbergSommarblommor1

Svenska sommarblommor – naturen är generös. Foto Mona Forsberg

relaterade inlägg